Joensuun Mailan Superpesisjoukkue on saanut lopullisen muodon myös pelinjohdon osalta. Tulevana kesänä Joensuun Mailan kakkospelinjohtajana toimii Juhani Lehtimäki. 35-vuotias Lehtimäki saapuu Joensuuhun Jyväskylän Kirin organisaatiosta, jossa mies vaikutti kuluneina vuosina pelinjohtajana, sekä valmentajana. Pelaajaurallaan Superpesiksessä Lehtimäki on edustanut Jyväskylän Kirin lisäksi Vimpelin Vetoa ja kausilla Joensuun Mailaa.

Lehtimäki näkee Joensuun Mailassa tulevalla kaudella paljon potentiaalia taistelussa kirkkaimmista mitalleista ja on tyytyväinen tuoreeseen sopimukseen.

–Joukkueen tämän hetkinen tilanne ja mahdollisuudet menestykseen herättivät kiinnostukseni. Täällä pääsee mittaamaan omaa osaamistaan, joka luo juuri oikeanlaisen kihelmöinnin ja kipinän tähän tehtävään, avaa Lehtimäki sopimuksen taustoja.

–Totta kai sopimuksen taustalla vaikutti se, että päästään muuttamaan koko perheen voimin kesäksi Joensuuhun, päättää tuore kakkospelinjohtaja.

Pelinjohtajana toimiva Petri Pennanen näkee tuoreessa kakkospelinjohtajassa hurjasti potentiaalia ja pitää tuoretta sopimusta tärkeänä palasena joukkueen rakentamisessa.

–Juhani on rautainen ammattilainen valmentamisessa ja on paras mahdollinen palanen joukkueeseemme. Tämä on yksi isoimia siirtoja omassa mittapuussa, mitä syksyn aikana ollaan tehty.

Miehellä on vyöllään pelinjohdollista kokemusta, joka tulee varmasti näkymään meidän sisäpelin kehityksessä ensi kesänä.

–Ammattitaitoisen valmennustiimin etu on totta kai se, että kaikkea ei tarvitse miettiä yksin. Lehtimäen ammattitaito ja intohimo lajia kohtaan välittyvät varmasti myös koko joukkueeseen, päättää Pennanen.


Palaa takaisin