Joensuun Maila ja Juha Puhtimäki ovat tehneet 2+1- vuotisen pelaajasopimuksen.

Joensuun Mailan lukkarin tontilla nähdään kahden seuraavan vuoden ajan Juha Puhtimäki. Puhtimäki allekirjoitti Joensuun Mailan kanssa 2+1- vuotisen sopimuksen. 32-vuotias Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti on pelannut viimeiset neljä kautta Hyvinkään Tahkossa.

-Hyvinkäällä oli hyvät neljä vuotta ja siellä on loistava tulevaisuus. Olen aina halunnut voittaa joukkueena jotain. Itsellä ei ole tällä hetkellä taskussa kuin yksi SM-pronssi. Nälkä pikkupojasta asti on ollut voittaa Suomen mestaruus miehissä. Tämä uusi muutos mahdollistaa nyt tavoittelun siitä lähivuosina, kommentoi Puhtimäki.

Puhtimäki voitti Superpesiksen runkosarjan kärkilyöntitilaston 233:lla kärkilyönnillä. Kokeneella Puhtimäellä on koossa Superpesiksessä 305 ottelua, joissa on kertynyt 33 + 129=162 lyötyä juoksua. Mies on pelannut Itä-Länsi- arvo-ottelussa neljään kertaan.

-Joensuun Maila on yksi eniten nousevista seuroista tässä kohtaa. Asioihin panostetaan ja niistä välitetään. Ja mikä tärkeintä, täällä joukkue on kilpailukykyinen. En ole kuullut hirvittävän montaa huonoa sanaa Joensuun Mailasta, päätti Puhtimäki.

Pelinjohtaja Petri Pennanen pitää tuoretta lukkarihankintaa tärkeänä osana joukkueen kokonaisuutta.

-Puhtimäki on monipuolinen ja kokenut pelimies, joka tuo joukkueeseen lisänä johtajuutta. Taktisesti mies on huippulukkari, jonka pelaamisessa ei tunnetta puutu. Mies on myös iso pala vahvistamaan meidän sisäpeliä, kommentoi Pennanen.

Hämeen Autovaruste Oy​ / Avain Vaunu ja Joensuun Maila julkaisevat uuden pelaajasopumuksen tyylikkäästi uuden Volvon ratissa!


Palaa takaisin