Joensuun Mailan taustayhtiön Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu.

Vuodesta 2016 saakka Super-JoMa Oy:n toimitusjohtajana toiminut Tomi Kaksonen jätti toimitusjohtajan tehtävät 31.10.2018. Uutena toimitusjohtajana aloittaa pelaajauransa Joensuun Mailan paidassa mestaruuteen päättänyt Jonne Kemppainen.

–Kuluneet kaksi vuotta ovat olleet todella mielenkiintoisia ja tapahtumarikkaita. Olosuhteet ovat parantuneet Suomen parhaiksi ja urheilullisella puolella olemme vakiinnuttaneet asemamme miesten Superpesiksen kärkikolmikossa. Suomen mestaruuden myötä osoitimme, kuinka hyvin asiat täällä urheilullisesti osataan, kommentoi Tomi Kaksonen.

–Haluan kiittää perhettäni, joka on antanut minulle tämän mahdollisuuden. Kiitän myös kaikkia yhteistyökumppaneita ja talkoolaisia yhdessä tehdystä työstä. Olemme yhdessä luoneet Joensuuhun jotain sellaista, mitä ei ole aiemmin tehty, jatkoi Kaksonen.

Toimitusjohtajan pestin vastaanottava Jonne Kemppainen on pelannut viisi kautta Joensuun Mailan paidassa ja mies on toiminut pelaamisen ohella seuran myyntipäällikkönä syksystä 2014 lähtien.

–Olen erittäin onnellinen, että Jonne jatkaa minun jälkeeni. Jonnella on virtaa, näkemystä ja uskallusta mennä eteenpäin. Seuran henkilökunta on ollut loistavasti mukana tekemässä yhdessä tätä menestystä nämä vuodet. Super-JoMa Oy jää nyt todella hyviin käsiin, päätti Kaksonen.

Kemppaisen pesti toimitusjohtajana käynnistyy 1.11.2018.

–Aloitan suurella innolla uudet tehtävät. Olen päässyt olemaan mukana seuran kehityksessä viimeiset vuodet. Olemme luottaneet omaan näkemykseemme niin kentällä, kuin sen ulkopuolella. Tarkoituksena on jatkaa samalla linjalla myös tulevaisuudessa, kommentoi Jonne Kemppainen tuoretta pestiään.

Lisätietoja:
Jonne Kemppainen
045 166 1832
jonne.kemppainen@joensuunmaila.fi


Palaa takaisin