Joensuun Mailan vuosittainen JomaVastuu-hyväntekeväisyysottelu järjestetään tänä vuonna sunnuntaina 28.5. Mehtimäen pesäpallostadionilla. Superpesiksen runkosarjakamppailussa kohtaavat Joensuun Maila ja Kempeleen Kiri klo 17.00 alkaen. Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Tapahtumassa jokainen katsoja kasvattaa hyväntekeväisyyslahjoituksen määrää!

JomaVastuu-hyväntekeväisyysottelu on järjestetty aikaisemmin vuosina 2015 ja 2016. Hyväntekeväisyyskohteina ovat olleet Joensuun Keskussairaalan lastenklinikka ja lasten ja nuorten diabetes-hoito. Kahden ensimmäisen vuoden tuotto hyväntekeväisyyskohteille on ollut 13 315 euroa.

Kesän 2017 JomaVastuu- ottelun lahjoituskohteena on Pohjois-Karjalan Syöpälapset Sykkyrä ry. Sykkyrä ry on syöpäsairaiden lasten ja nuorten maakunnallinen yhdistys, joka auttaa syövän kanssa kamppailevia lapsia ja heidän perheitään selviytymään vaikean sairauden tuomasta elämänmuutoksesta. Lapsen sairastaessa on tärkeää kuulua joukkoon, jota yhdistää samanlaisetrankat kokemukset, ilon ja surun, vastoinkäymisten ja onnistumisten hetket.

Katso oheiselta videolta tunnelmia lauantailta, kun Joensuun Maila järjesti Pohjois-Karjalan syöpälapsille Pesisriehan Mehtimäellä!


Palaa takaisin