Yhden ottelun mittainen tauko, hieman energiatankkausta ja uudelleen pelikentälle. Vastustajana oli turnausjärjestäjä Hämeenkyrön Räpsä, joka pelasi nyt lopputurnauksessa parhaalla miehistöllään.

Ottelun alku oli tiukkaa pesäpalloa. Joma aloitti ulkoa ja sai pidettyä vastustajansa melkein nollilla ensimmäisen vuoroparin. Kolmas palo jäi kuitenkin ottamatta ja Räpsä sai vielä yhden pelaajansa kolmospesälle ja sieltä kotiin 0-1. Enempää ei Joman ulkokenttä antanut, vaan teki sen kolmannen palon ja pääsi yrittämään tasoitusta. Sisäpeli ei kuitenkaan lähtenyt rullaamaan ja peliote siirtyi vastustajalle.

Toisessa vuorossa Räpsä teki kolme juoksua ja Joman ulkopeli oli vaikeuksissa syöttötuomarin asentotulkintojen kanssa. Kolmannessa vuorossa Hämeenkyrö lisäsi juoksutiliään vielä kahdella ja vei jakson selvänumeroisesti 0-6. Joma ei pystynyt avaamaan juoksutiliään ensimmäisessä jaksossa.

Toisessa jaksossa ottelun pelinkulku oli parempaa. Tuomaritoiminta löysi paremmin linjansa ja kummankin joukkueen lukkarit saivat rytmittää toimintaansa, aivan kuten pesäpallon luonteeseen kuuluukin.

Tätäkin jaksoa Räpsä hienokseltaan hallitsi, mutta nyt Joma oli paremmin mukana. Pienet epätarkkuudet kahdessa ensimmäisessä sisävuorossa estivät juoksujen teon, mutta kolmannessa Reetta Juntusen lyönti puri ja Essi Majoinen juoksi kotiin. Lisäjuoksujen tekoon ja jaksotasoitukseen oli aineksia, mutta työn positiivinen lopputulos jäi odottamaan seuraavaan peliin.

Hämeenkyrö teki yhden juoksun ensimmäisessä vuorossa ja kaksi toisessa ja vei jakson 1-3.

Ottelutilastot; https://pesislive.fi/#gamePage?id=PLjgGr

 


Palaa takaisin