Joensuun Maila hakee revanssia perjantain vierasottelussa Sotkamoa vastaan. Sotkamo vei kauden ensimmäisessä kohtaamisessa JoMaa miten tahtoi. Sotkamo takoi JoMan kentästä juoksuja tusinan verran kotijoukkueen jäädessä yhteen. JoMan juoksun toi ykköspalkittu Timo Kallio Tuomas Jussilan lyönnillä.

Sotkamolla on puhdas voittotili kotiotteluistaan. Hiukasta eivät vierailijat ole tällä kaudella voittoja saaneet ja ne kolme ottelua, jotka Sotkamo on hävinnyt, ovat olleet vieraspelejä ja niistäkin vain yksi täysin pisteetön ottelu Kempeleen pitäessä pisteet 1-0-voitolla.

JoMa on Sotkamo-tappion jälkeen kohennellut ilmettään ottamatta selvät voitot Alajärvestä ja Kankaanpäästä yhteisjuoksuin 26-10. Niemi onnistui kahdessa ottelussa kohentaman tilastojaan yhdeksällä juoksulla. Tuojapuolella Jussila on kotiutunut kahdeksan ja Kallio kuusi kertaa. Näiltä osin JoMan valmiudet tiukkaan taistoon ovat olemassa.

Sotkamon Roope Korhonen on lyöjätilaston kakkosena 2+84 lyödyllä juoksulla. JoMan IsoJii seuraa perässä neljäntenä 3+77 lyödyllään. Myös Sotkamon kärkikaksikko on hyvin tilastoissa mukana 2. ja 4.sijoillaan; Piiponniemen tuodut 61 ja Niko Korhosen 51. JoMan kaksikko Jussila-Kallio on lukemissa 38 ja 36.

Kolmen kärki on säilynyt muuttumattomana. Vimpeli vie runkosarjan voiton, Sotkamo säilynee kakkosena ja kolmossija lankeaa JoMalle, joskin pienet mahikset kakkoseksi on vielä olemassa, sillä JoMalla on pelattuja otteluja kolme vähemmän kuin Sotkamolla; Sotkamo pelaa JoMa-ottelun jälkeen vieraissa Raahea ja kotona Vimpeliä vastaan. JoMalla vastustajat ovat Kitee, Hyvinkää, Koskenkorva, Vimpeli ja Kempele.


Palaa takaisin