Ensimmäisen jakson pisteestä taisteltiin tasaväkisesti aivan loppuun saakka ja vasta viimeisen vuoroparin tasoittavalla Hanna Toivanen kymmenentenä lyöjänä ratkaisi jaksovoiton Joensuun Mailalle kotiuttamalla Sara Kujasen. Toisen jakson Joma aloitti vahvasti ja siirtyi heti ensimmäisessä vuorossa kahden juoksun johtoon. Johtoasema piti loppuun saakka, eikä ulkopelissään hieman välillä takellellut Siilinjärven Pesis pystynyt sitä missään vaiheessa uhkaamaan. Kotijoukkue Joensuun Maila vei pelin 2-0 (2-1, 10-0) ja kohtaa sunnuntaiaamuna seuraavan vastustajansa Roihun klo 09:00.

I jakso

Siilinjärvi aloitti sisältä ja siirtyi yhden juoksun johtoon Noora Leppälän kotiuttaessa Johanna Pirskasen. Joma hyökkäsi omalla sisävuorollaan hyvin, mutta juoksuun asti viimeistely ei riittänyt.

Toisessa vuorossa Joman lukkari Hanna Toivasen tolppa puri ja Siipe jäi juoksuitta. Joman tasoitusjuoksu oli Reetta Juntusen käsialaa ja kotiin kiiti nopea Sini Suihko 1-1.

Kolmannessa vuorossa Joman ulkopeli oli ohittamaton, eikä Siipe päässyt kolmospesälle yrittämään johtojuoksua. Joma teki sisävuorollaan lyöntijärjestysmuutoksen ja Hanna Toivanen kotiutti jokeripaidassa Sara Kujasen jaksopisteen arvoisesti.

II jakso

Joma kiskaisi ensimmäisessä vuorossa kahden juoksun etumatkan. Ensin Sara Kujanen löi ja Sini Suihko toi 1-0 ja sitten Senna Surakka sai kävellä vapaataipaleen turvin kotipesään 2-0. Siipe pääsi yrittämään vuorollaan kaksi kertaa kotiutusta, mutta Joman ulkokenttä ei ollut yllätettävissä. Lähellä Siipen kavennusjuoksu oli, mutta kakkoskoppari Annika Mutanen haki upean kopin aivan takanurkasta.

Toisessa vuorossa Joma hyökkäsi sisällä kovasti ja kun Siipen ulkopeli hieman notkahteli, otti Joma kolme juoksua lisää. Siipe ei saanut sisäpeliään oikein käyntiin ja mailanvarressa ehti käydä vain viisi lyöjää.

Kolmannessa sisävuorossa Joma takoi yksittäisillä lyönneillä viisi juoksua ja karkasi vastustajan kannalta aika toivottomantuntuiseen johtoon 10 – 0. Siilinjärvi ei päässyt sisävuorollaan kolmostilanteeseen.

Ottelutilasto löytyy osoitteesta: https://pesislive.fi/#gamePage?id=P24DEN

Kuvia pelistä:

 


Palaa takaisin