Kuopiossa 16.-17.3. pelattavan lopputurnauksen panoksena on talvikauden Suomen mestaruus. 

Joensuun Maila selvitti tiensä Halli-SM-lopputurnaukseen kukistamalla Kiteen Pallon ja Siilinjärven Pesiksen B-lohkon alkusarjakamppailuissa. Muista lohkoista neljän parhaan joukkoon etenivät Vimpelin Veto, Kempeleen Kiri ja Hyvinkään Tahko. Lauantain välieräpareiksi muodostuivat Vimpelin Veto ja Kempeleen Kiri, sekä Joensuun Maila ja Hyvinkään Tahko.

–Alkusarjan pelit olivat vaihtelevia, emmekä saaneet heti peliä käyntiin sittä tavalla, kuinka olisimme halunneet. Kun tarkensimme omaa tekemistä, niin SiiPe- pelin toinen jakso oli jo sinne päin ja tulos näkyi konkreettisesti kentällä. Nyt saa hyvillä mielin lähteä lopputurnaukseen, kommentoi Joensuun Mailan lukkari Juha Puhtimäki.

–Joukkueen yleisilme on muutoin kyllä todella hyvä ja yhteishenki on tiivistymään päin koko ajan. Leireillä mennään joukkueen kokoajan eteenpäin ja porukka tutustuu toisiinsa ja uudet miehet pääsevät sisään joukkueeseen. Todella hyvä fiilis tällä hetkellä, kun kokonaisuutta katsoo.

Hyvinkään Tahko vahvistui kauden 2018 päätteeksi, kun SM-hopeaa Kouvolan Pallonlyöjien paidassa voittanut Juha Korhonen siirtyi takaisin kasvattajaseuransa Tahkon paitaan. Tahkon lukkarina pelaa Sotkamosta Tahkoon siirtynyt Kalle-Tapio Huusko ja voimaa etenemiseen tuo KaMasta joukkueen vahvuuteen siirtynyt Teemu Rouhiainen.

–Tiukka peli tulee varmasti olemaan. Katsoin Tahkon alkulohkon otteluita ja joukkue pelasi niissä peleissä kyllä hyvin. Meidän täytyy saada herrat Nikkanen ja Korhonen mahdollisimman vähille tilannemäärille ja heidän sisäpeliin pitää päästä kiinni. Heidän ulkopelissä on tietyt paikat joita täytyy laittaa paineen alle.

–Tämä on mukava peli itselle, kun pääsee vanhoja kavereita vastaan pelaamaan. Samalla näkee vähän, että millaista treeniä pojat ovat Hyvinkäällä tehneet ja miten ovat talven aikana kehittyneen, päätti Puhtimäki.

Lopputurnaus pelataan 16.-17.3. Kuopio-hallissa (Opistotie 4, 70200 Kuopio).  Kaikki lopputurnausten ottelut ovat 4+4 vuoroparin mittaisia. Tasatilanteessa ei pelata supervuoroa, vaan siirrytään suoraan kotiutuslyöntikilpailuun.

La 16.3. klo 16.00 välieräottelu: Vimpelin Veto – Kempeleen Kiri
La 16.3. klo 19.00 välieräottelu: Hyvinkään Tahko – Joensuun Maila

Su 17.3. klo 13.00 Pronssiottelu (välierien häviäjät, kotietu alkulohkosijoituksen perusteella)
Su 17.3. klo 16.00 Loppuottelu (välierien voittajat, kotietu alkulohkosijoituksen perusteella)

Halli-SM-lopputurnauksen yleisöinfo kokonaisuudessaan.

Liput ennakkoon

Ruutu näyttää lopputurnauksen ottelut suorina lähetyksinä


Palaa takaisin