Joensuun Mailan B-poikien joukkue otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kukistamalla vierasottelussa Vimpelin Vedon lukemin 0-2 (5-6, 2-8). JoMa oli ottelussa hallitsevana osapuolena ja rakenteli tilanteita tasaisesti. JoMalle kirjautui kaikkiaan 21 kolmostilannetta Vimpelin 12 vastaan. Joensuun palkitut olivat Hannes Pekkinen (0+1/2, kl 11/13) ja Joni Lehikoinen (0+0/1, kl 6/9).

J-Akatemialle kotitappio

Siilinjärven Pesis oli niukasti etevämpi Mehtimäellä pelatussa ykköspesisottelussa. SiiPen voitto kirjattiin 0-2 (0-1, 3-4)-luvuin. J-Akatemian parhaimmistoa olivat Antti Väistö (1+1/1, kl 7/8) ja Konsta Kettunen.

J-Akatemia on nyt pelannut sarjassa yhdeksän ottelua, joista voitollisia on vain yksi. Pisteitä Akatemialla on koossa kuusi ja sarjasijoitus (11.) viimeistä edellisenä.

Hangasmaa ja Paldanius Idän joukkueeseen

Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelu pelataan Haminassa tämän viikon perjantaina kello 17.30 alkaen. Viime vuonna ottelua seurasi perinteikkäällä Vallikentällä lähes 1500 katsojaa. Itä otti vuosi sitten historiallisen voiton, sillä Länsi oli vienyt kaikki aiemmat kohtaamiset.

JoMa-Akatemian joukkueesta Idän ryhmään valittiin Matias Hangasmaa ja Eemeli Paldanius sekä mm. kiteeläiskasvatti, Imatran joukkueessa pelaava Juhani Myyryläinen.


Palaa takaisin