Joensuun Mailan pelinjohtajana kaudella 2018 jatkaa Petri Pennanen. Kuluvalle kaudelle kakkospelinjohtajaksi Joensuuhun saapunut Juhani Lehtimäki jatkaa myös samassa tehtävässä ensi kesänä. Antti Väistö liittyy uutena miehenä Superpesisjoukkueen valmennustiimiin.

Pelinjohtokaksikko allekirjoitti 1+1 vuotiset sopimukset Joensuun Mailan kanssa. Petri Pennanen jatkaa seurassa urheilutoimenjohtajana.

Pennanen aloitti työnsä Joensuun Mailassa kaudella 2014. Kausi 2016 oli miehelle ensimmäinen pelinjohtajana ja toi seuralle pronssimitalin kauden päätteeksi. Tuore sopimus on mallia 1+1, jossa optiovuosi (2018-19) koskee pelkästään urheilutoimenjohtajan tehtävää.

Juhani Lehtimäki saapui kuluvalle kaudelle Joensuuhun kakkospelinjohtajaksi Jyväskylän Kiristä, jossa mies vaikutti pelinjohtajana, sekä lajivalmentajana. Myös Lehtimäen sopimus on malliltaan 1+1, jossa optiovuosi (2018-19) koskee ykköspelinjohtajan pestiä. Kyseisestä vuodesta optio-oikeus on pelinjohtajalla.

Uutena miehenä Joensuun Mailan superpesisjoukkueen valmennustiimiin nousee Antti Väistö. Pelaajauransa kesän 2016 päätteeksi päättänyt Väistö tulee toimimaan superpesiksen lajivalmentajana sekä seuran valmennuspäällikkönä vastuualueenaan seuran vanhemmat juniorit D-ikäluokasta eteenpäin.

–Joukkueen osalta runko tuleville vuosille on ollut valmiina jo hyvissä ajoin, ja nyt on luonteva aika tiedottaa myös valmennuksen kokoonpano. JoMa on tarjonnut loistavan ympäristön ja tuen valmentamiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Joukkueessa on aitoja urheilijoita, ympärillä mahtava valmennustiimi ja seurassa on tulossa merkittävä vuosi mm. uuden stadionin myötä, niin päätös jatkamisesta oli luonteva, kommentoi Petri Pennanen.

Katso video:

 


Palaa takaisin