Kesällä 2018 Joensuun Mailan kotiotteluissa päästään nauttimaan ainutlaatuista JoMa- lagerolutta.

Joensuun Maila tuo kotiotteluihinsa myyntiin JoMa-lagerioluen, jota tarjoillaan Kerubi Stadionin anniskelualueella, Karjalainen Sport Barissa ja aitioissa aitiovieraille.

–Nyt pystymme tarjoamaan katsojille ja kumppaneille JoMan nimikko-olutta ja se on meidän brändin kannalta hieno uudistus. Saamme samalla tarjontaamme arvokkuutta, kommentoi Joensuun Mailan myyntipäällikkö Jonne Kemppainen.

Oluen on valmistanut vuonna 2015 perustettu Panimo Honkavuori, joka on tunnettu joensuulainen pienpanimo. Pienpanimon Valo- vehnäolut valittiin vuonna 2017 vuoden vehnäolueksi Suomessa.

–Uuden Kerubi Stadionin myötä kehitämme ottelutapahtumaamme ja haluamme tuoda paikallisuutta esille entistä enemmän. Aloitimme Panimo Honkavuoren kanssa tämän yhteistyön, jotta JoMa-brändin löytää myös sellaisista paikoista, joissa ei aiemmin olla totuttu JoMaa näkemään, iloitsi Kemppainen.

Olut on ensimmäistä kertaa tarjolla Joensuun Mailan kotiavauksessa sunnuntaina 27.5.

–Tämä on selkeästi kesän hittituote. Raikkaalla maulla ja tyylikkäällä etiketillä varustettu JoMa- lagerolut maistuu varmasti huippupesäpalloilun lomassa, päätti Kemppainen.

 


Palaa takaisin