Joensuun Mailan vahvat otteet hallikaudella jatkuivat lauantaina ja sunnuntaina Seinäjoen halli-SM-lopputurnauksessa. Joukkue raivasi tiensä finaaliin Vimpelin Vetoa vastaan kaatamalla lauantai-iltana Kempeleen Kirin ja sunnuntaina aamuottelussa Oulun lipon.

Kempeleen Kiri – Joensuun Maila 0-2 (0-10, 3-5)

Ottelun tilastot

Lauantain kamppailu Kempeleen Kiriä vastaan pitkän reissupäivän päälle tarjosi Joensuun Mailalta vahvaa lyöntipeliä ja tarkkaa ulkopeliä. Mailan varressa onnistumisia sateli laajalla rintamalla Juha Niemen (6 lyötyä) ja Jonne Kemppainen (4 lyötyä) johdolla. Numerolla yksi pelannut Konsta Kettunen oli varsin hyvässä juoksukunnossa ja tuotuja kertyi ottelussa viisi kappaletta.

-Viisitoista lyötyä juoksua juoksua ottelussa on hieno saavutus, samoin vastustajan jääminen kolmeen, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen joukkueen tehokasta lyöntipeliä ja tarkkaa ulkosuorittamista.

Joensuun Maila voitti kolmostilanteet ottelussa peräti 23-6.

Joensuun Maila – Oulun Lippo 2-0 (4-3, 5-0)

Ottelun tilastot

Sunnuntaiaamuna klo. 9.00 startannut ottelu Oulun Lippoa vastaan käynnistyi verkkaisesti ja Lippo karkasi 0-2- johtoon avausvuoroparissa. Pienen herättelyn jälkeen joensuulaiset saivat pelin juonesta kiinni, kun Aleksi Rautiainen puhkaisi kakkosrajasta kaksi juoksua tasoittaen ottelun. Kolmannen vuoroparin Henri Litmasen ja neljännen vuoron Juha Niemen onnistumiset takasivat JoMalle 4-3- jaksovoiton, joka riitti varmistamaan finaalipaikan.

Ottelun toinen jakso oli JoMan ja Niemen juhlaa. Niemi löi kaikki toisen jakson juoksut JoMan voittaessa 5-0. Tarkan ulkopelin takuumiehenä hääri etumies Iiro Kuosa.

-Haastavista olosuhteista huolimatta joukkue suoriutui erittäin hyvin tästä aamusta. Valmistautuminen aikaiseen otteluun meni erinomaisesti ja joukkue pelasi omalla tasollaan, kommentoi Pennanen.

Finaalissa vastaan Vimpeli

Halli-SM-finaalissa vastaan asettuu viime vuoden halli- ja Suomen mestari Vimpelin veto, joka on pelannut myös tämän vuoden puolella hallipeleissä vakuuttavasti.

-Seinäjoen turnaus on tähän asti sujunut suunnitellusti ja finaaliottelu kruunaa tämän viikonlopun. Tätä ottelua varten tänne tultiin, että päästään pelamaan Vimpeliä vastaan, päättää Pennanen.

Halli-SM-finaali Joensuun Maila-Vimpelin Veto 19.3. klo. 18.00.

Finaali katseltavissa PesisTV:stä!

 

 


Palaa takaisin