Tiistai-iltana nähdään jatkuuko Joensuun Mailan Naisjoukkueen tämän kesän pelit, vai pääseekö Pöytyän Urheilijat jo keskittymään superpesiskarsintaan Lappajärveä vastaan. Pöytyä johtaa ottelusarjaa 2-1 ja kolmella voitolla mennään eteenpäin.

Molemmat joukkueet ovat tehneet hienoa pesistarinaa kesän aikana. Sekä Joensuun Maila, että Pöytyän Urheilijat nousivat täksi kaudeksi Ykköspesikseen ja ovat kesän peliesitystensä perusteella näyttäneet kuuluvansa sarjan kärkikastiin ja jos tekeminen säilyy samanlaisena niin joukkueita odottaa mitä todennäköisimmin korkein sarjataso lähitulevaisuudessa.

Runkosarjassa kumpikin joukkue voitti aika selvästi keskinäisen ottelun kotikentällään, mutta välieräsarjan pelit ovat olleet tiukkaa taistelua alkuvihellyksestä loppuvihellyksiin saakka.

Ensimmäisen Pöytyällä keskiviikkona pelatun välieräsarjan ottelun voitti Joma 0-1 (5-5, 3-4). Pöytyä kuittasi heti seuraavassa pelissä ja haki vierasvoiton lauantaina Joensuusta 0-1 (1-4, 3-3). Sunnuntaina palattiin taas kotivoittoihin, sillä Pöytä oli kotonaan parempi 2-0 (3-2, 3-1). Samalla päättyi myös ensimmäisen juoksun taika. Neljässä edellisessä kesän kohtaamisessa voittajaksi selviytyi aina ottelun ensimmäisen juoksun tehnyt joukkue.

Ottelu alkaa tiistaina klo 17:30 Kerubi Stadionilla.

Tule mukaan;


Palaa takaisin