Joensuun Maila on solminut jatkosopimukset Iiro Kuosan ja Mikko Kemppaisen kanssa. Kuosa jatkaa JoMan paidassa kauteen 2020 saakka. Kemppaisen jatkosopimus kattaa kauden 2019.

Iiro Kuosan, 26, ensimmäinen kausi Joensuun Mailan paidassa toi miehen palkintokaappiin ensimmäisen miesten SM-pronssin. Mies palkittiin kauden 2017 päätteeksi myös kultaisella räpylällä, joka on pelaajien äänestämä palkinto Superpesiksen parhaalle ulkopelaajalle. Kuosa on pelannut Itä-Länsi- arvo-ottelussa kahteen kertaan, vuosina 2015 ja 2017. Jatkosopimuksen Kuosa kirjoitti Joensuun Mailan kanssa hyvillä mielin.

–Hommat ovat toimineet JoMassa loistavasti, joten oli helppo kirjoittaa jatkosopimus seuran kanssa, kommentoi Kuosa.

Mikko Kemppainen, 28, on pelannut Joensuun Mailan riveissä kaudesta 2012 alkaen. Mies on ollut voittamassa kaikkia Joensuun Mailan SM-pronsseja vuosina 2013-2017. Itä-Länsi- arvo-ottelussa Kemppainen on pelannut vuonna 2014.

–Sopimuksen tekeminen oli monen tekijän summa. Joukkue on vahva ja tulee pelaamaan mitaleista tulevinakin vuosina. Seurassakin on ollut jo useamman vuoden ajan hyvä pöhinä ja kaikki velvollisuudet on siltä puolelta hoidettu mainiosti, kommentoi Kemppainen tuoretta sopimustaan.

–Lisäksi siviilipuolen asiat on tällä hetkellä Joensuussa hienosti. Kun seura osoitti vielä kiinnostuksensa, niin ei ollut epäselvyyttäkään, ettenkö vielä jatkaisi.

Pelinjohtaja Petri Pennanen pitää jatkosopimuksia tärkeinä palasina ajatellen joensuulaisen pesäpalloilun tulevia vuosia.

–Tällaisten pelaajien jatkosopimukset ovat merkittävä asia; molemmat ovat huipputason pesäpalloilijoita ja merkittäviä kokonaisuuden osia, kun tavoittelemme menestystä nyt ja tulevina vuosina.

–Yksilötaitojen ohella molemmat pelaajat ovat myös esimerkillisiä joukkuepelaajia, sitoutuneita ja itseohjautuvia urheilijoita, joista nuorempien on hyvä imeä vaikutteita. Näiden sopimusten myötä edustusjoukkueen runko vuodelle 2019 alkaa olla viimeistelyjä vaille valmis, päätti Pennanen.

 


Palaa takaisin