Hannes Pekkinen liittyy Joensuun Mailan Superpesismiehistöön 1+1- vuotisella sopimuksella.

Joensuun Mailan Superpesisjoukkue kaudelle 2018 vahvistuu Hannes Pekkisellä, joka siirtyy Joensuuhun naapuriseura Kiteen Pallosta. Sopimuksen kesto on 1+1 vuotta.

-Todella hyvillä ja odottavilla fiiliksissä saavun Joensuuhun. Ulkopuolelta päin seuranneena JoMassa on ollut hyvä meininki monta vuotta, joten innolla lähdetään kohti kautta 2018, kommentoi Pekkinen.

-Joensuussa joukkueen runko on säilynyt sama jo usean vuoden ajan, joten meillä on kova nippu kasassa tulevalle kesälle. Joensuun Mailasta on minulle jäänyt ammattimainen kuva organisaationa.

18-vuotias Kiteen Pallon kasvatti on pelannut urallaan Superpesiksen runkosarjassa 92 ottelua, joissa mies on lyönyt 4+45=49 juoksua ja tuonut 23. Kärkilyöntejä on kertynyt 194 kappaletta. Ulkopelissä mies on totuttu näkemään siepparin tontilla.

-Joensuussa on valmiiksi kova ulkopeli, johon tuon lisää virtaa etukentälle ja sisäpelissä puolestaan kotiutusosastolle. Sitä kuuluisaa nuoruuden intoa ei minulta puutu, pohti Pekkinen.

Itä-Länsi- arvo-otteluita miehellä on vyöllään kolme kappaletta A-pojista. Pekkinen oli mukana voittamassa A-poikien Suomen mestaruutta tänä syksynä Kiteen Pallon A-poikien joukkueessa.

Pelinjohtaja Petri Pennanen pitää Pekkisen tuloa Joensuun Mailaan tärkeänä osana tulevan kauden joukkuetta.

-Pekkinen on samaa ikäluokkaa kuin meidän nuoret miehet, jotka ovat nyt ottaneet paikkansa Superpesisjoukkueessa. Hanneksella on ikäänsä nähden runsaasti kokemusta Superpesiksestä ja miehessä potentiaalia nousta kokonaisvaltaiseksi tähtipelaajaksi Superpesiksessä, arvioi Pennanen.

-Jatkuvalla kehittymisellä Pekkisellä on varmasti antaa meille apuja sisäpeliin, vaikka mies tunnetaan pitkälti ulkopelisuoritustensa kautta. Hanneksella on oikeanlainen kilpailijaluonne tähän joukkueeseen, päätti Pennanen.

Katso video sopimusjulkaisusta

Taksi Itä-Suomi​ & Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV​ julkaisevat yhteistyössä Joensuun Mailan kanssa tuoreen pelaajasopimuksen – Katso video tästä!


Palaa takaisin