Hallipesiksen SM-alkusarja polkaistiin käyntiin Joensuu Areenassa JoMan ja KiPan kohtaamisella. 

Heti ottelun ensimmäisessä vuoroparissa Matias Hänninen ja Juha Niemi onnistuivat lyömään JoMan 2-0- johtoon. KiPa kavensi perään Samu-Kalle Varosen hidastetulla lyönnillä, mutta joensuulaiset menivät menojaan harhaheiton ja Lauri Kivisen onnistumisen turvin.

Ottelun toinen jakso puolestaan tarjosi 1252 katsojalle viihdyttävää ja tasaista hallipesistä. Kiteeläiset iskivät itsensä 0-2- johtoon Varosen ja lukkarina pelanneen Ville Liukun onnistumisilla. JoMa pääsi toisella jaksolla peliin kiinni kolmannessa vuoroparissa, jossa joukkue tuli rinnalle Aleksi Rautiaisen ja Juha Niemen sivalluksilla.

Tämän jälkeen KiPa polkaisi vielä kerran kaasua, kun Jiri Pippola ja Hannes Pekkinen veivät vierasjoukkueen 4-2- johtoon. Neljännen aloittavalla vuorolla JoMa kuitenkin kimmersi itsensä tasoihin ja ohi, kun Rautiainen puhkaisi kolmosluukusta kentän kahden juoksun arvoisesti ja Niemi iski pallon väliin 4-5- johtojuoksun arvoisesti. KiPa tasoitti toisen jakson numeroiksi 5-5 kolmospesältä ohi lentäneen harhaheiton turvin.

-Mielessä tietenkin voitto ja toisen jakson hyvä nousu. Kiteelle annettiin mahdollisuus toisella jaksolla ja paikoista he löivät sitten hyvin. Toinen jakso oli laadukasta peliä molemmilta, kommentoi pelinjohtaja Juhani Lehtimäki taiston tauottua.

Hallisarja jatkuu Joensuun Mailan osalta 10.3. Joensuu Areenassa. Tuolloin vastaan asettuu Siilinjärven Pesis.


Palaa takaisin