Kaksi viikkoa sitten joensuulaisittain vahvasti käynnistynyt Halli-SM-alkusarja jatkuu lauantaina 17.2. Imatralla, kun Joensuun Maila kohtaa Imatran Pallo-Veikot.

Joensuun Maila aloitti halli-SM-alkulohkonsa vahvasti helmikuun alussa, kun Kiteen Pallo kaatui Joensuu Areenassa lukemin 2-0 (6-0, 5-2). Näin ollen startti alkusarjalle oli varsin maukas ja peli kulki joukkueella mallikkaasti. Lauantain ottelussa panoksena on lopputurnauspaikka.

–Levänneinä ja virtaa täynnä lähdetään Imatralle. Eväitä huomiseen peliin ovat sisäpelin tehokkuus ja huolellisuus. Voitto lauantaina olisi meille tärkeä, että saadaan paikka lopputurnauksessa ja pari peliä lisää ennen kauden alkua, kommentoi Konsta Piironen.

C-lohkon kolmas joukkue, Imatran Pallo-Veikot käynnistää oman hallirupeamansa lauantaina JoMaa vastaan ja pelaa heti perään sunnuntaina Kiteetä vastaan. Imatra on käynnistellyt koneitaan pelaamalla talven aikana kolme harjoitusottelua. Haminaa, Kouvolaa ja SiiPeä vastaan pelatut päättyivät imatralaisten voittoihin.

Imatran Pallo-Veikkojen joukkue koki muutoksia viime kauden jälkeen, kun Lauri Kaartokallio, Juhani Myyryläinen ja Lauri Rönkkö vaihtoivat muihin maisemiin. Lyöntivoimaa Pallo-Veikot hankki Koskenkorvalta, josta joukkueen vahvuuteen siirtyi Jere Dahlström.

–Imatra tulee vastaan valmistautuneena ja voitontahtoisena, sillä varmasti heitä kiinnostaa paikka lopputurnauksessa, kotiyleisön edessä. Meillä on pohjalla viime vuodelta pari haastavaa peliä Imatralta, joten todennäköisesti myös huomenna on luvassa tiukkaa vääntöä, jatkoi Piironen.

Joensuun Mailan kokoonpanosta lauantaina sivussa ovat Konsta Kettunen ja Aleksi Rautiainen. Jonne Kemppainen ja Lauri Kivinen puolestaan tekevät paluun pelikentille. Mallikkaasti hallipeleissä kopparin paikalla pelannut Piironen saa takakentälleen parikseen Jonne Kemppaisen.

–Oma peli on kulkenut hallipeleissä ihan mukavasti. Kopparipeli on sujunut yllättävänkin hyvin, vaikkei kokemusta pelipaikasta ole hirveästi entuudestaan. Sisäpelissä on vielä viilaamista, mutta eiköhän se ota tässä viikonlopun mittaan steppejä ylöspäin, päätti Piironen.

Joensuun Mailan alustava kokoonpano: 

1. Konsta Piironen
2. Mikko Kemppainen
3. Juha Puhtimäki
4. Tuomas Jussila
5. Matias Hänninen
6. Henri Litmanen
7. Jonne Kemppainen
8. Hannes Pekkinen
9. Iiro Kuosa
10. Juha Niemi
11. Lauri Kivinen
12. Kasperi Hämäläinen