Henkilöstöpalveluja tarjoava valtakunnallinen yritysketju Go On avaa uuden toimipisteen Joensuuhun.

Go On Yhtiöiden franchising-yrittäjänä Pohjois-Karjalan alueella aloittaa maaliskuussa Joensuun Mailan fysiikkavalmentajana toimiva Henri Lomu. Super-JoMa Oy toimii Go On Joensuun osaomistajana.

–Pidän ajatuksesta, että paikallinen urheiluseura ja paikallinen yrittäjä aloittavat yhteistyön henkilöstöpalvelualalla. Joensuun Mailan organisaatio on kehittynyt valtavasti ja uskon, että prosessin jatkuvuuden kannalta tämä siirtymä urheilusta myös muuhun liike-elämään tuo vielä paljon iloa Joensuulle ja koko Pohjois-Karjalalle, kertoo yrittäjänä aloittava Lomu.

Henri Lomu jatkaa, että Go On yrittäjäksi ryhtyminen tuntui oikealta valinnalta, vaikka toimiala onkin hänelle uusi. Hänellä on vuosien yrittäjäkokemus ja yrittäjäperheen lapselle yrittäjyys onkin ollut aina luonnollinen valinta.

–Olen tehnyt ihmisten kanssa töitä, joten saman asian äärellä ollaan edelleen. Urheilu- ja hyvinvointivalmennuksessa olen oppinut paljon ihmisten kanssa toimimisesta. Uskon tuon opin siirtämisen olevan voimavara työmarkkinoilla. Työ on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja siksi ala kiinnostaa.

Go On Joensuun joukkueesta löytyy vahvaa kokemusta ja osaamista niin yrittäjyydestä, kehittämistoiminnasta kuin HR-alalta. Yhtiön HR-asiantuntijana aloittaa yli 10 vuotta HR-tehtävissä toiminut Satu Pirhonen.

Lue tiedote kokonaisuudessaan täältä.

 


Palaa takaisin