Joensuun Maila nappasi täyden kolmen pisteen kotivoiton, kun Koskenkorvan Urheilijat kaatui puhtaasti 2-0 (3-1, 8-1)!

Joensuun Mailan kokoonpano koki ennen ottelua muutoksen, kun Tuomas Jussila jäi pienten kramppien vuoksi varotoimenpiteenä sivuun ottelusta. Miehen paikan rosterista otti Matias Hänninen.

Ottelun avausjakso tarjosi tasaista peliä joensuulaisyleisölle. Koskenkorva siirtyi 0-1- johtoon Patrik Wahlstenin kotiutuksella, mutta Joensuun Maila vastasi nopeasti, kun Juha Niemen saumalyönti riitti tasoitusjuoksuun. Jakson voittojuoksu syntyi Koskenkorvan lukkarin Juho Hakomäen antamalla vapaataipaleella. Aleksi Rautiainen sivalsi jakson loppulukemiksi 3-1.

–Kyllä tuo ulkopeli on iso kivijalka. Vaikka tänään kohtuullisen hyvä ulkopelaaja oli poissa, niin jätkät pelasi mallikkaasti. Vastustajan kaksi kovalyöntistä jokeria jäi aikalailla työttömiksi, kommentoi Pelinjohtaja Petri Pennanen ottelun päätyttyä.

Henri Litmanen pelasi vakuuttavan ottelun.

JoMa tarjosi juoksujuhlat toisella jaksolla

Ottelun toinen jakso ratkesi heti ensimmäiseen vuoropariin, kun Joensuun Maila karkasi 4-0- johtoon Aleksi Rautiaisen, Mikko Kemppaisen ja Henri Litmasen onnistumisilla. Litmanen tinttasi pallon läpi kolmosluukusta kahden juoksun arvoisesti. JoMa takoi vielä viimeisessä sisävuorossaan neljä juoksua ja ottelu oli taputeltu.

–Onhan se kiva aina onnistua. Vaikka tänään ei lyötyjä juoksuja tullut, niin ulkopelissä sain tehtyä paljon suorituksia. Mielestäni Superpesiksessä ei ole ikinä ennen tullut näin montaa lyöntiä itselle, ihan kiva pelata tuollaisiakin pelejä välillä.

–Kyllähän se peli alkaa nyt aueta. Tänään oli sellainen hyväilmeinen matsi. Ensimmäinen jakso meinasi mennä hieman hankalaksi, kun sunnuntaista oli lyhyt aika tähän hetkeen ja se vähän näkyi. Lataus ja ilme, jolla pelasimme se oli koko ajan hyvää.

Joensuun Mailalta palkittiin toistamiseen parhaana Iiro Kuosa, jonka ulkopelaaminen hipoo tällä hetkellä täydellisyyttä.

–Onhan se kiva aina onnistua. Vaikka tänään ei lyötyjä juoksuja tullut, niin ulkopelissä sain tehtyä paljon suorituksia. Mielestäni Superpesiksessä ei ole ikinä ennen tullut näin montaa lyöntiä itselle, ihan kiva pelata tuollaisiakin pelejä välillä, mietiskeli Kuosa.

Katso illan todellinen highlight- suoritus tästä:

Teksti, kuvat & video: Joona-Pekka Hirvonen


Palaa takaisin