Yksi kesän odotetuimmista kamppailuista pelataan perjantai-iltana Mehtimäellä, kun Joensuun Maila ja Kiteen Pallo iskevät yhteen.

Viime vuonna paikallisderbyt eivät jättäneet ketään kylmäksi, vaan otteluissa sattui ja tapahtui. Paikallisottelut ovat viime vuosina olleet JoMan hallintaa ja viime vuoden derbyjen paikallisvoitot menivät joensuulaisille lukemin 3-1. Otteluissa on ollut virtaa ja lyöntipeli on kulkenut molemmilla joukkueilla mallikkaasti.

-Nämä pelit olivat viime vuonna melkein kesän parasta antia yleisön näkökulmasta. Oli juoksujuhlia ja tiukkoja pelejä. Niissä oli oikealla tavalla rytinää ja tunnetta. Derbyt olivat ihan nimensä väärtejä, kommentoi pelinjohtaja Petri Pennanen Sanomalehti Karjalaisen haastattelussa.

Joensuun Maila porskuttaa tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa. Edellisessä kamppailussa Mehtimäellä kaatui Ankkurit puhtaasti 2-0, eritoten mallikkaan ulkopelin ansiosta. Joukkueella on käynnissä tiivis kolmen ottelun viikko, joka huipentuu sunnuntaina Vimpelin kohtaamiseen Saarikentällä.

-Haluamme pitää kokonaiskuormituksen sellaisena, että paikkuja jäisi muihinkin otteluihin. Yhdelläkään joukkueella kokoonpano ei ole niin leveä, että juoksijoita voisi kierrätellä. On hyvä resepti, että on päättäväinen räpylässä ja lyö ne tarvittavat juoksut, kertoi Pennanen.

Sarjataulukossa kymmenentenä majaileva Kiteen Pallo puolestaan koki 0-2- kotitappion edellisessä kamppailussaan mestarisuosikki Vimpelin Vedolle. Kiteen kokoonpanossa nähtäneen joensuulaisyleisölle tuttu mies, kun Samu-Kalle Varonen pelaa lainasopimuksella kiteeläisten riveissä. Joensuun Mailan kasvatti on pelannut pääosin jokerin roolissa alkukauden.

Joensuun Maila – Kiteen Pallo perjantaina 9.6. klo 18.00 Mehtimäen pesäpallostadionilla

HUOMIO VIP-KAUSIKORTTILAISILLE! 

Joensuussa viikonloppuna järjestettävä Suomen Lions-liiton vuosikokous aiheuttaa muutoksia perjantaina 9.6. pelattavan paikallisottelun Joensuun Maila – Kiteen Pallo VIP-ruokailuun. VIP-ruokailu alkaa normaaliin tapaan klo. 17.00 Mehtimäen pesäpallostadionin VIP-teltassa. 


Palaa takaisin