Ottelu Kempeleen sinisellä nurmella lähti tasaisesti liikkeelle. Joma aloitti ulkona ja peli oli aluksi ihan tasaväkistä. Kempele sai välilyönnillä 1-0 ja sitten kahden palon tilanteessa 2-0 taas väliin, kun ulkopelaajan kurotus ei aivan ylettänyt palloon kiinni. Jatkon ajolähtötilanteessa illan teholyöjä Tiia Valtanen pamautti pallon maisemiin ja ensimmäinen jakso oli pelattu sillä vierasjoukkueen sisäpelistartti ekavuorossa jäi niin sanotusti telineisiin. Toinen vuoro pelattiin 0-0. Ja kolmaskin vuoro oli tasainen. Neljännessä Kempele kaunisteli jakson voittonumeroiksi 9-0. Joman peli-ilmettä hieman paransi Nupponen/Toivanen perushämy joka toi kolmannen palon Kempeleen etenijästä.

Ekajaksolla Kempeleen vaihtolyönnit olivat parempia ja Joman kotiutuksita jäi uupumaan ripaus onneakin.

Toinen jakso alkoi Kempeleen ensimmäisen vuoroparin 1-0 johdolla ja nämä lukemat kestivät aina kolmannen vuoroparin tasoittavalle saakka. Siinä Valtanen löi 2-0 juoksun ja sitten kaksi lisäjuoksua tuli harhaheiton turvin. Jomallakin oli omat tilaisuutensa, mutta ne jäivät tällä kertaa käyttämättä.

Jomalta palkittiin ykkösvahti Reetta Juntunen ja kolmoskoppari Asta Sallinen. Kempeleen palkinnot pokkasivat 1+6 juoksua lyönyt jokeri Tiia Valtanen ja ykkösvahti Reetta Törmänen.

Kova pesisurakka on hetkellisesti ohi. B-tytöillä oli yhdeksän päivän aikana kuusi peliä, joista viisi vieraskentillä. Nuorten Superpesiksessä ja Naisten Ykköspesiksessä matkaa taittui 2704km, sisältäen kaksi hotelliyötä ja 33 tuntia pelibussissa istumista.

Nyt joukkue saa hetken vetää henkeä ja juhlia kevään ylioppilaita. Seuraavat pelit ovat ensiviikolla keskiviikkona Ykkössarjaa ja perjantaina Tyttöjen superia Tyrnävää vastaa. Tällä kertaa molemmat matsit ovat kotona Kerubi stadionilla.


Palaa takaisin