Joensuun Mailan junioripuolen kärkijoukkueet, B-tytöt ja B-pojat, ottivat kolmen pisteen vierasvoitot keskiviikkona 23.5. B-pojat väänsivät tiukan taistelun Ankkureita vastaan. Tasainen ottelu päättyi lukemin 0-2 (7-8, 3-4). Joma voitti kolmostilanteet 20 – 19 ja oli hieman parempi kärkilyöntiprosenteissa 67% – 61%. Joensuulta palkittiin ykköspalkinnolla lukkari Seeti Surakka ja kakkospalkinnolla kunnarin ja kaksi tavallista lyönyt ja kolme juoksua tuonut kakkospolttaja Erkka Gröhn.

B-pojat ovat pelanneet neljä ottelua. Sotkamossa Jymy oli kotiutuslyöntikilpailun jälkeen juoksulla parempi. Vetelissä tuli 0-2 tappio, mutta Haapajärvi kaatui komeasti 0-2(6-12, 3-6). B-poikien seuraava peli on Joensuussa 31.5 Siilinjärveä vastaan.

B-tytöt pääsivät illan urakastaan Oulaisissa hieman helpommalla. Molempien jaksojen ensimmäisessä vuorossa vähän katseltiin mitä vastustaja tekee, mutta sen jälkeen Joman tytöt hallitsivat pelitapahtumia. Ottelu päättyi 0-2 (3-7,0-5).

Pelinjohtaja Laura Jehkonen kertasi ottelutapahtumia rauhalliseen tyyliinsä; – ”Pelattiin hyvin joukkueena. Sisäpeliä pyöritettiin kahdella kärjellä ja tilanteita saatiin aikaiseksi. Pystyttiin pelaamaan pitkiä sisävuoroja. Ella löi komeasti ja lyötyjä juoksuja tuli kaikkiaan seitsemälle pelaajalle. Kolmostilanteet vietiin 24 – 6, joten ulkopeli toimi suunnitellun laisesti. Erityisen ilahduttavaa oli Sini Suihkon paluu tutulle pelipaikalleen. Sini pelasi hyvin, oli varma ulkokentällä ja toi kärkipelaajana kaksi juoksua ja löi yhden. Nyt hetki hengenvetoa ja pelit jatkuu.”

Jomalta palkittiin ykköspalkinnolla kunnarin ja kolme tavallista lyönyt kolmoskoppari Ella Vasarainen. Kakkospalkinnon sai Reetta Juntunen. Reettan tehot olivat 2+2 ja bonuksena hieno kotiintulo Asta Sallisen taidokkaalla etukentän lyönnillä. Oulaisista palkittiin Lukkari Inka Soini ja ykkösvahti Saaga-Angelia Raudasoja.

Kuvia B-tyttöjen pelistä>>>>

B-tytöt pelaavat seuraavan ottelunsa 25.5. Viinijärvellä. Vastustajaksi tulee Muhoksen Pallosalamat.


Palaa takaisin