Joensuun Mailan ja Siilinjärven Pesiksen välillä on totuttu näkemään tiukkoja ja tasaisia pesiskamppailuja, eikä torstai-illan B-poikien peli tehnyt siinä poikkeusta. Tasaisesti mentiin. Joma oli terävämpi ensimmäisellä jaksolla ja vei sen nimiinsä 5-3. Toisella jaksolla Siipen etenijät menivät pesävälejä hieman liukkaammin ja Joman poikien yritykset jäivät usein hitusen vajaaksi pesän rajasta. Niipä Siipe vei sitten toisen jakso 1-3. Supervuoroparin otteet enteilivät jo kotiutuslyöntikilpailua, mutta Siipe sai tasoittavallaan, ollessaan jo kahden palon ahdingossa, väännettyä otteluun tarvittavan voittojuoksun.

Ensimmäisen jakson alussa Joma repäisi kahdessa vuorossa 5-0 johdon. Seeti Surakan kolmella ja Erkka Gröhnin yhdellä lyönnillä. Kotiin ehtivät Okko Räty, Samuel Tirkkonen, Erkka Gröhn ja Eelis Kemppilä. Yksi juoksu tuli harhaheitolla.

Siipe pääsi mukaan peliin kolmannen tasoittavallaan, jossa harhaheitto ja Teemu Tähtinen tehtailivat kavennusjuoksut. Neljännessä vuorossa Siipen Ilari Penttinen / Sebastian Lahti toivat joukkueensa kahden juoksun päähän, mutta enempää Joman tiukka ulkokenttä ei antanut ja jaksovoitto jäi Joman hyppysiin.

Toisella jaksolla osat hieman vaihtuivat. Siipe meni kahden juoksun johtoon jo heti ensimmäisessä vuorossa. Ensin pallo väliin Mika Inolan toimesta ja sitten Ville-Matti Toivasen etukentän hidastettu riitti kotiutukseen, kun kiinniottajan piikkarit luistivat uudella hiekkanurmipinnalla.

Joman Oskari Huittinen / Erkka Gröhn pystyivät tekemään toisessa vuorossa kavennusjuoksun, mutta sisäpelitehot eivät riittäneet loppujaksossa enempään.

Supervuoron Joma aloitti sisältä ja jälleen niukat palot välipesille jättivät kotijoukkueen ilman kotiutusyritystä. Siipe pysty omalla vuorollaan luomaan paineta ja kaksi kotiutuyritystä, jotka Joman ulkokenttä torjui vuoren varmasti. Sitten, kun katsomossa näytti jo kotarikisalta, pystyi Siipe ahtaassa paikassa kahden palon rasittamana täyttämään kolmospesän ja sieltä Ilari Penttisen voittojuoksun kanssa kotiin saakka.

Jomalta palkittiin ykköspalkinnolla kolmoskoppari Erkka Gröhn ja kakkospalkinnolla lukkari Seeti Surakka. Siipen palkinnon saivat kakkoskoppari Ilari Penttinen ja kakkosvahti Sebastian Lahti.

Osa B-pojista pelaa jo perjantaina Miesten Suomensarjapelin ja keskiviikkona odottaa sitten oman sarjan peli Ylivieskaa vastaan. Molemmat ottelut ovat Kerubi stadionilla.

Kuvia pelistä>>>>

 


Palaa takaisin