B-pojat pääsivät pitkän talvitauon jälkeen taas pelaamisen makuun torstai-iltana Joensuu Areenalla. Hyvin olivat peliotteet vielä muistissa ja ottelua käytiin tasaisissa merkeissä. Joensuun Mailan vastustaja Kiteen Pallo oli hivenen parempi ja hivenen onnekkaampi ja vei jaksot nimiinsä 4-2 ja 5-1.

Peli oli aikalailla ulkokenttien hallintaa, mutta kyllä myös hyviä suorituksia nähtiin sisäpelin osalta molemmilla joukkueilla. Erityisen hyvin mieleen jäi Miro Kinnusen suoritukset toisen jakson ensimmäisessä vuoroparissa, jossa hän viimeisenä lyöjänä kolmella hallitulla lyönnillä kierrätti Valtteri Syrjälän ykköseltä kotiin saakka. Tällä juoksulla Joma johti ja hallitsi jaksoa kolmanteen vuoropariin saakka, jossa jakson ratkaisu tuli myös viimeisen lyöjän ollessa mailan varressa. Nyt oli Kipan vuoro onnistua. Heittotilanteessa pallo ei jäänyt pesävahdille, vaan katosi jonnekin rakenteiden alle ja Kipan pelaajat saivat jolkutella vapaasti kolme juoksua. Tähän pysähtyi sitten kotijoukkueen peli ja Kitee vei jakson.

Ensimmäisellä jaksolla molemmilta joukkueilta nähtiin kaksi hyvää kotiutusta. Joman ensimmäisen juoksun löi Justus Niemeläinen ja toi Samuel Tirkkonen ja toisessa kotiutuksessa Miro Kinnunen löi tapin yli kumuran ja nopea Tirkkonen ehti jälleen kotiin. Kipan hienoista suorituksista jää nimet ikävä kyllä mainitsematta, kun reportterilla ei ollut pöytäkirjan nimilistaa saatavilla. Myös ensimmäisessä jaksossa pallo hävisi, nyt kotipesän takana olevien rakenteiden alle, ja Kipa sai siitä pari juoksua hyvitystä.

Joensuun Maila pelasi seuraavalla kokoonpanolla:

Konsta Saarilehto, Samuel Tirkkonen, Väinö Väänänen, Kasperi Hämäläinen, Justus Niemeläinen, Seeti Surakka, Immo Törrönen, Aale Junkkarinen, Okko Räty, Juusa Hakkarainen, Valtteri Syrjälä, Miro Kinnunen. PJ Jussi Pekka Tanskanen / Petri Pennanen.

Tässä hieman pelitunelmia:


Palaa takaisin