Joensuun Areenan pesisviikonloppu päättyi sunnuntai-iltana B-tyttöjen Joma – Siipe klo 18 alkaneeseen harjoituspeliin. Molempien joukkueiden pelinjohtajat olivat tyytyväisiä mahdollisuuteen saada peliaikaa pitkällä nurmella ja sitä kautta pelillistä harjoittelua. Sekä Joma, että Siipe osallistuvat B-tyttöjen Halli-SM sarjaan. Hallisarja pelataan neljässä alkulohkossa, joista kaksi parasta pääsee Tampereella pelattavaan lopputurnaukseen 23.- 24.3.2009. Joman ja Siipen alkulohko, jossa mukana ovat myös Muhoksen Pallo-Salamat ja Roihu Helsingistä, pelataan 1. – 2.2 2019 Joensuun Areenassa.

Nettitoimitus jututti kakkospelinjohtaja Laura Jehkosta sunnuntai-iltana klo 20:30

Sunnuntai-illan pelissä kotijoukkue Joensuun Maila hallitsi hienokseltaan ottelua. Joman juoksutilin avasi Anni Suihko kotiuttamalla Siri Surakan. Kotijoukkue hankki toisessa vuorossa 3-0 johdon. Ensin vapaataival ja sitten Sara Kujanen sijoitti pallon taakse kolmosrajan tuntumaan ja Sini Suihko juoksi kotiin.  Siipe pystyi kaventamaan kolmannessa vuorossa kahdella juoksulla. Ensin Jemina Vainionperä löi väliin ja sitten Jasmina Korolainen kotiutti Johanna Pirskasen. Jaksovoitto 4-2 oli Reetta Juntusen ja Sini Suihkon käsialaa.

Toinen jakso jäi ajanpuutteen vuoksi kahden vuoroparin mittaiseksi. Joma teki kolme juoksua. Juntunen / Siiri Surakka, Oona Majoinen / Hanna Toivanen ja kolmannen juoksi Saara Kujanen kakkoselta kotiin asti, kun Siipen polttoheitto painui ohi kolmospesän. Siipellä oli tasoittavat sisävuorot ja se pystyikin kaventamaan toisessa vuorossa jaksotilanteeksi 3-2.

 


Palaa takaisin