Joensuun Maila suuntaa lauantaina 18.2. Imatralle halli-SM-alkusarjan viimeiseen otteluun Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. JoMalla on vahva ote lopputurnauspaikkaan, sillä joukkue voitti helmikuun alussa Kiteen ja Kouvolan Joensuu areenassa pelatuissa otteluissa. Molemmat ottelut päättyivät joensuulaisille puhtaasti 2-0.

-Kaksi ensimmäistä halli-SM-ottelua sujui oikein mukavasti ja pelit paranevat jatkuvasti kesää lähestyttäessä. Meillä on vahva joukkue, kommentoi Tommi Päivinen.

Lauantain vastustaja IPV on tuore sarjanousija Superpesikseen. IPV oli aktiivinen pelaajamarkkinoilla Superpesisnousun ratkettua. Joukkueeseen siirtyivät Jussi Hurskainen Kiteeltä, Miikka Matikka Jyväskylästä ja Lauri Kaartokallio Kankaanpäästä.

-Tiukka vääntö on varmasti odottavissa lauantai-iltana Imatralla. Vahvistunut IPV ei ole helppo vastustaja, pohtii Päivinen.

Matias Hänninen debytoi JoMan Superpesisjoukkueessa

Viime kaudella JoMa Akatemian paidassa Ykköspesistä pelannut Matias Hänninen debytoi lauantaina Joman Superpesisjoukkueessa. Superpesisjoukkueen rinkiin noussut Hänninen odottaa avausta rauhallisin mielin.

-Totta kai ensimmäinen virallinen ottelu hieman jännittää, mutta samalla oloni on odottavainen ja innostunut, että pääsen näyttämään vahvuuksiani ja taitojani Superpesiksen puolella, kommentoi Hänninen.

Siilinjärven Pesiksen kasvatti löi viime kesänä JoMa Akatemian paidassa 3+17=20 ja toi 24 juoksua. Kärkilyöntejä kertyi 87 kappaletta.

-IPV on minulle tuttu vastustaja useamman vuoden ajalta Ykköspesiksestä. Imatra on ykköspesiksessä ollut varsin hyvä ulkopelijoukkue ja Imatran hallin hidas alusta tarjoaa varmasti etua ulkopeliin molemmille joukkueille.

-Uskon, että Imatran voittaminen onnistuu, kun pelataan omilla vahvuuksilla niin sisä- kuin ulkopelissäkin, päättää Hänninen.


Matias Hänninen JoMa Akatemian paidassa kesällä 2016.

Imatran Pallo-Veikot – Joensuun Maila klo. 18.30 Aviasport Areenalla.


Palaa takaisin