Joensuun Maila saa vieraakseen tiistaina pelattavaan kotiotteluun Alajärven Ankkurit. Joukkueet kohtasivat kauden alussa Alajärvellä, jolloin Joensuun Maila oli vahvempi lukemin 0-2 (1-2, 1-3).

Joensuun Mailalla on allaan puhdas 0-2- vierasvoitto Oulun Liposta, kun taas sarjataulukossa kymmenentenä majaileva Alajärvi puolestaan hävisi sunnuntai-iltana Lipolle kotonaan 2-0.

– Oulussa oli hyvähenkinen esitys joukkueelta, jota tosin varjosti muutama isompi virhe. Tasainen matsi kokonaisuudessa, kommentoi kakkospelinjohtaja Juhani Lehtimäki joukkueen edellistä kamppailua.

Alajärvi on pelannut alkukauden vaihtelevasti. Joukkueessa oli vaihtuvuutta edelliseen kauteen verrattuna, kun lukkari Janne Kivipelto siirtyi Kouvolaan ja Petrus Puputti Koskenkorvalle. Ankkurit paikkasi menetyksiä vuokraamalla Sotkamosta riveihinsä Riku Niemen ja Niko J. Korhosen. Polttolinjaa vahvistamaan saapui Juha Katajisto Hyvinkään Tahkosta.

–Tiukka ottelu pelattiin Alajärvellä toukokuun alussa. Alajärvi on onnistunut ottamaan pisteitä sieltä täältä, jatkoi Lehtimäki.

Ankkureiden riveistä kokeneimmat pelimiehet ovat etukentällä pelaava Aki Orava ja kotiuttaja Sami Mikkolanaho, joka on alkukauden aikana lyönyt 21 juoksua.

Joensuun Mailan rivit ovat pysyneet ehjänä, eikä loukkaantumisten takia kokoonpanosta ole sivussa ketään. Lehtimäki näkee tulevan kamppailun vaativan oman suorittamisen parantamista.

–Oman tekemisen kautta lähdetään otteluun. lähdemme parantamaan omia keskeisiä kehityskohtia, tärkeimpänä vaihtotilannepelaaminen ulkopelissä, päätti Lehtimäki.

Joensuun Maila – Alajärven Ankkurit 6.6.2017 klo. 18.00 Mehtimäen Pesäpallostadionilla


Palaa takaisin