Joensuun Maila – Kajaanin Pallokerho 2-0 (3-1, 8-1) pelattiin 7.5.2018

Joensuun Maila otti voiton kauden avauspelissään. Peli alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisessä vuorossa molemmat joukkueet pääsivät yrittämään kotiutusta kaksi kertaa, mutta ulkokentät torjuivat kaikki yritykset. Toinen vuoropari meni saman suuntaisesti. Ensin Kajaani yritti kahdesti kotiin tuloksetta ja sitten Joman sisävuorolla Ella Vasarainen löi kauden avausjuoksun. Juoksun toi Essi Majoinen. Asta Sallinen / Reetta Juntunen lisäsivät kotijoukkueen johdoksi 2-0. Kolmannessa vuorossa Kajaanin kovalyöntinen Mari Kemppainen kavensi tilanteeksi 2-1 kotiuttaen Heta Juvosen. Tasoittavalla sisävuorolla Anni Suihko esitteli pelitaitojaan lyömällä pallon hienosti merkistä väliin ja Iida Nupposen nopeat jalat toivat tilanteeksi 3-1. Tämä jäi jakson viimeiseksi juoksuksi, sillä Kajaani ei neljännessä vuorossa saanut enää kotiutustilanteita ja Joman ei tarvinnut pelata tasoittavaa sisävuoroaan.

Toiselle jaksolle Joma sai hyvän startin. Asta Sallinen ja Reeta Juntunen puhkoivat ulkokenttää ja kotijoukkue paineli neljän juoksun karkumatkalle. Kotiin ehtivät ensimmäisellä paukulla Sini Suihko ja Juntunen ja sitten toisella vedolla S.Suihko ja Senna Surakka. Kajaani vastasi vielä ensimmäisessä vuorossa yhdellä juoksulla, Mari Kemppainen / Krista Piirainen, mutta sen lähemmäksi vierasjoukkue ei enää päässyt. Joman jakson voittolukemiksi 8-1 kaunistelivat Siina Surakka / Iida Nupponen, Reetta Juntunen / Siina Surakka, Anni Suihko / Senna Surakka ja Iida Nupponen / Hanna Toivanen.

Joensuun Mailasta palkittiin ykköspalkinnolla ykkösvahti Reetta Juntunen ja Kakkospalkinnolla Asta Sallinen. Kajaanin palkinnot pokkasivat ensimmäisen jakson jokerina pelannut Mari Kemppainen ja hyvin kakkospolttajana palloja hakenut Oona Tuononen.

Pelinjohtaja Laura Jehkonen oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen; “Meiltä oli hyvin tasapainoinen peli. Alun pienen hermostuneisuuden jälkeen ulkopeli piti ja saatiin Kajaanin vaaralliset lyöjät kiinni. Kaikki hoitivat oman tonttinsa ja mieleen jäivät Reeta Juntusen hyvät haut linjassa keskeltä ja Kiia Laakkosen muutama upea maalivahtitorjunta rajassa. Seuraavaan peliin lähdetään luottavaisin mielin.”

Joman pelit jatkuvat kotiottelulla Siilinjärven Pesistä vastaan torstaina 17.5 Viinijärven Pallokentällä klo 18:00.

Lisää kuvia pelistä>>>>

 

 


Palaa takaisin